Jump to content


28
[Offer]

All K LABS K2, K4, K6, K7 WEB-IOU

K2 K4 K6 K7 WEB-IOU

140 replies to this topic

#1 UldisD

UldisD

    Cisco TE

  • Super Moderators
  • 1757 posts
  • 52618 thanks

Posted 04 January 2013 - 01:01 PM

Hi folks,

As promised.
I compiled on WEB IOU all K labs, K2, K4, K6 and K7 with intial configs and faults. Be inform that some IOS features on IOU aren't available.
Please use same vm, what are you use for web iou TS.
These labs are created on WEB IOU ver 36.

How to import these labs in your existing vm, follow this video. 3rd part.
http://certcollection.org/forum/topic/160511-web-iou-tutorials-video/

Special thank you for video a1234id.

If you still have not WEB-IOU or some IOS, then go to Ready to GO vm machine
http://certcollection.org/forum/topic/171074-ready-to-go-web-iou-v37-vm/

Now here is it, K2, K4, K6 and K7, with diagrams.

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you press the thanks button.


Do not post useless "thank you" post.

If you want to see the content of the hidden links
Please use the "Thanks" button as shown in the announcements

http://certcollection.org/forum/topic/99091-new-feature-added/
Posting an answer will NOT reveal the hidden content.

All following useless "thank you" will be removed.



Some members reported that PPPOE works on 12.4 version iou ios.
here is it take new ios, change it.
play and report results


Enjoy,
and report about bugs please

regards
UldisD

Thanked by 3213 Members:

#2 erythroxylum

erythroxylum

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts
  • 37 thanks

Posted 04 January 2013 - 01:29 PM

First of all what a great effort! This will really help me in my final preparation
One question though, it might be me but the only thing that I can't seem to match are the switch configs. I used the GB for the PCL material but found that the SW configs miss stuff. Do I just need to add this manually or did I miss a howto post on this

tia

Thanked by 27 Members:

#3 xillao

xillao

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 posts
  • 22 thanks

Posted 04 January 2013 - 02:02 PM

You are impressive!!.

I was thinking in buying the workbooks from the GB. Are the same labs o just changed the TS?. Thanks.

Thanked by 4 Members:
alireza82 , aricco , nvrpsandeep , Shopon

#4 OscarBravo11

OscarBravo11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 440 posts
  • 928 thanks

Posted 04 January 2013 - 03:17 PM

As techywhale says, this forum is very lucky to have Uldisd.  Here is a member who has passed his CCIE and is spending a huge amount of effort to help others.

A note to other members, try and help Uldisd out by answering some of the NEWBIE questions that people ask about web-iou, configs, images etc and don't just read them and think someone else will answer them.

Thanked by 6 Members:
matrix003201 , poulo , nitrogen , UldisD , ccielab2013 , nubilol

#5 snegurka123

snegurka123

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 38 posts
  • 1662 thanks

Posted 04 January 2013 - 06:05 PM

Hi UldisD,

are k6 and k7 identical from yours v35  or with some correction/updates?

Thanks in advance

Edited by fallenfuzz, 04 January 2013 - 06:22 PM.


Thanked by 3 Members:
reset321 , poulo , psureshp

#6 UldisD

UldisD

    Cisco TE

  • Super Moderators
  • 1757 posts
  • 52618 thanks

Posted 04 January 2013 - 06:18 PM

View Postfallenfuzz, on 04 January 2013 - 06:05 PM, said:

Hi UldisD,

are k6 and k7 identical from the your v35  or with some correction/updates?

Thanks in advance
yes, the same

Thanked by 2 Members:
poulo , fallenfuzz

#7 UldisD

UldisD

    Cisco TE

  • Super Moderators
  • 1757 posts
  • 52618 thanks

Posted 04 January 2013 - 06:19 PM

View Posttechywhale, on 04 January 2013 - 02:07 PM, said:

Thank you and very much respect the hardwork and dedication you have provided and also to other unsung heroes who provide the details from their lab exams - whether pass or fail...

Thankyou to all ^_^
why you are take avatar for our admin...
it is not good ....

Thanked by 3 Members:
cisco350 , sathishie , kriangkb

#8 malikfasih

malikfasih

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • 5 thanks

Posted 04 January 2013 - 06:42 PM

where is download link for v36?

Thanked by 3 Members:
preetesh21 , poulo , AdrianoGomes

#9 snegurka123

snegurka123

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 38 posts
  • 1662 thanks

Posted 04 January 2013 - 06:48 PM

View Postmalikfasih, on 04 January 2013 - 06:42 PM, said:

where is download link for v36?
log into VM with root

simply type
yum clean all
yum update iou-web


Note, your need to have internet connection

After the upgrade, it is recommended to reset the VM

Edited by fallenfuzz, 04 January 2013 - 07:07 PM.


Thanked by 5 Members:
jpan , habtamud , abdallahezat , sorrasak , sumani1984

#10 malikfasih

malikfasih

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • 5 thanks

Posted 04 January 2013 - 06:58 PM

Thanks dear

#11 Bishop

Bishop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 posts
  • 13846 thanks

Posted 04 January 2013 - 08:55 PM

Since, looking at this web-iou, it has sparked new interest in me.  What IOS should I load with this program?

Thanked by 1 Member:
azsammy

#12 nubilol

nubilol

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • 3902 thanks
  • LocationGuatemala

Posted 04 January 2013 - 08:59 PM

View PostBishop, on 04 January 2013 - 08:55 PM, said:

Since, looking at this web-iou, it has sparked new interest in me.  What IOS should I load with this program?
please read original post from UldisD, it has all the info you need:
How to import these labs in your existing vm, follow this video. 3rd part.
http://certcollection.org/forum/topic/160511-web-iou-tutorials-video/

Special thank you for video a1234id.

If someone still don't know how to use WEB IOU, please here:
http://certcollection.org/forum/topic/160319-full-ts-mpls-and-msdp-web-iou/

Thanked by 8 Members:
mosseg , williamrn , vishu2811 , mayanksachan4u , sorrasak , rashiditself , AdrianoGomes , UldisD

#13 Bishop

Bishop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 posts
  • 13846 thanks

Posted 04 January 2013 - 09:02 PM

Thanks...I got that part just didn't know if the files listed in the videos is the one I should still use for latest Cisco IOS

#14 techywhale

techywhale

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 5 posts
  • 20 thanks

Posted 04 January 2013 - 11:50 PM

@UldisD said...
why you are take avatar for our admin...
it is not good ....


@UldisD - crackerjoe changed it to same as your's and you seem to have copied it too ?
See Rikitee's post on this - so i thought atleast i can honor crackerjoe by continuing his legacy..!! but then he/she changed it back.

i'm not here to take anyone's role or an avatar…it's just picture in the end.

anyway, you seem to have been affected on this so i will remove the photo and leave.
sorry for inconvenience and hurt caused.

goodbye and all the very best.

Edited by techywhale, 04 January 2013 - 11:51 PM.


Thanked by 8 Members:
Faisal4me , ramalaramesh , vishu2811 , Sterling , shabeeb , nibinrodrigues , fionakitty2005 , achinnac



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Organization

Community

Downloads

Test Providers

Site Info


Go to top