Jump to content


3
[closed]

Olive 10.1R1.8 - Qemu Image - Ready To Run

Offer

35 replies to this topic

#15 nelreth

nelreth

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 1 posts
  • 5392 thanks

Posted 24 April 2010 - 04:16 PM

View Postkechik, on 24 April 2010 - 10:51 AM, said:

Hi nelreth,

Many thanks for your response. Currently I can add many interfaces when using your command (without macadd, kernel-qemu & whout connect to tap interface). Before this u has said that u can add many interface using my command given. How you can get add interface using that command because i tried but error will appear and i must close my qemu. So thats weird. Do you have any trick that can make olive can add many interface when using macaddr commnd?


I will try play and give feedback about MPLS l3/l2 vpn because referring to this url (http://sioduy.blogsome.com/category/olive/) ..................olive in qemu support for mpls VPN. Thnks again coz sharing your skill in Olive. So from now i refer u as my Sifu master . Thnks.

Hi all.



I dont know why my jqemu not stable. Sometimes i can run with many interfaces but sometimes not coz error popup will appear. I using winxp. Has someone face a same problem?

Hi

I run olive with command which You post but first I have to add 2 Tap interfaces (from OpenVPN soft Add Tap etc.) rename this interfaces (in Windows Control Panel) and then I could bind qemu to this interfaces and run it - if You get some error - post it here and we will try to find a solution

What error do You get from jqemu ? - I run it under Windows7 and didn't get any error

#16 kechik

kechik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • 169 thanks

Posted 25 April 2010 - 07:25 AM

View Postnelreth, on 24 April 2010 - 04:16 PM, said:

Hi

I run olive with command which You post but first I have to add 2 Tap interfaces (from OpenVPN soft Add Tap etc.) rename this interfaces (in Windows Control Panel) and then I could bind qemu to this interfaces and run it - if You get some error - post it here and we will try to find a solution

What error do You get from jqemu ? - I run it under Windows7 and didn't get any error



Hi nelreth,


Please see attachment for the error that i face. FYI, this error sometimes happen and i need to restart my pc to run gain a olive. Error will appear when i try to "telnet localhost 1001" . It will popup and waiting about 6 hours to make sure  i can run again my olive or restart my pc. One question do you have try to run 3 interface at one time (OpenVPN). I still failed to run 3 interface at one time using command with "macddr".  Kindly need your advise regarding this error. Thnks

Attached Files


kechik, proud to be a member of IT Certification Forum since Dec 2008.

Thanked by 2 Members:
zmalik , dorson38

#17 Whoru

Whoru

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 68 posts
  • 654 thanks

Posted 12 August 2010 - 05:18 AM

hxxp://www.picktorrent.com/download/9d/4605313/olive-qemu-10.1r1.8/

I found it on the net.

#18 tapdanhmay

tapdanhmay

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 3 posts
  • 0 thanks

Posted 06 November 2010 - 09:34 AM

Hi all,

I have used this junos image with gns3, after running, it appear this error "vnode_pager_putpages: I/O error 28". Do anyone have this error like me.

#19 densma

densma

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 18 thanks

Posted 01 December 2010 - 12:44 AM

anyone have  J-series Junos with Enhanced Services in Olive
?
pls share

#20 Replicator

Replicator

    Cisco Technical Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 130 posts
  • 87 thanks

Posted 07 February 2011 - 09:13 PM

Can anyone help how I run this image? I try the instructions on another post without success. The topic title says "ready to run" but how I manage to run in GNS3?
"The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge."

Posted Image

Posted Image

Thanked by 1 Member:
hnguyen

#21 arjunn

arjunn

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts
  • 27 thanks

Posted 14 March 2011 - 06:19 PM

View PostReplicator, on 07 February 2011 - 09:13 PM, said:

Can anyone help how I run this image? I try the instructions on another post without success. The topic title says "ready to run" but how I manage to run in GNS3?

Replicator,

Check out the attached document.

Attached Files



Thanked by 2 Members:
sprint004 , ronin48

#22 nightwolf

nightwolf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 posts
  • 75 thanks

Posted 20 March 2011 - 06:19 AM

View Postarjunn, on 14 March 2011 - 06:19 PM, said:

Replicator,

Check out the attached document.

arjunn, i did exactly what it says. putty session will never start. it just hangs with black screen. and the qemu window will not change either.

Posted Image

Thanked by 4 Members:
mig29 , jasko33 , individual19 , Annilathor

#23 harry817

harry817

    VIP

  • Senior Super Moderators
  • 1,514 posts
  • 14175 thanks

Posted 04 April 2011 - 12:06 PM

Do not post useless "thank you" post.

If you want to see the content of the hidden links
Please use the "Thanks" button as shown in the announcements
http://certcollection.org/forum/topic/99091-new-feature-added/

All following useless "thank you" will be removed.

Regards

Harry


***Join the "million count experience" ***



Do not post useless "thank you" post.
Please use the "Thanks" button as shown in the  announcements

Thanked by 25 Members:
AbdulRehman , toufiq , fainulkas , Afranio , vanhofas , mvervoorn , Frukt , antidote , saqibafzal , InnocentSoul , hnguyen , bordi , individual19 , kostya82 , atifs , JuanCar , xoff , redcard , pericp , onehet , dorson38 , Annilathor , mata , theon , elka5

#24 khmerccie

khmerccie

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 4 posts
  • 331 thanks

Posted 25 April 2011 - 05:10 AM

Fresh install

If anyone prefer I can make a torrent for this image

Thanked by 4 Members:
Adeel , hnguyen , dorson38 , HassanTech

#25 HassanTech

HassanTech

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • 925 thanks

Posted 25 April 2011 - 05:18 AM

View Postkhmerccie, on 25 April 2011 - 05:10 AM, said:

Fresh install

If anyone prefer I can make a torrent for this image


Please make the torrent

Thanked by 1 Member:
dorson38

#26 Glavin

Glavin

    VERSION 1.0

  • Senior Super Moderators
  • 739 posts
  • 46860 thanks

Posted 01 May 2011 - 03:05 PM

Why do you need a torrent, megaupload links are resumable, Just download the files using jdownloader.
Before posting under Share sections, Make sure you've read the updated rules posted here https://certcollection.org/forum/forum-175/announcement-8-share-section-rules-read-before-posting/

Help us keep this forum clean by reporting spam / scam / non IT related posts.

Follow us on https://twitter.com/certcollection

Thanked by 4 Members:
img13 , shypureboy , pramodpishte , hnguyen

#27 DoubleEmm

DoubleEmm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 1 thanks

Posted 12 May 2011 - 08:13 PM

thanks mate!

#28 DoubleEmm

DoubleEmm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 1 thanks

Posted 12 May 2011 - 08:14 PM

this is seriously awesome. Great work!

Thanked by 1 Member:
ergoelashish



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Organization

Community

Downloads

Test Providers

Site Info


Go to top