Jump to content


0

Thanks button not working ?


21 replies to this topic

#1 Glavin

Glavin

    VERSION 1.0

  • Senior Super Moderators
  • 726 posts
  • 45963 thanks

Posted 19 June 2017 - 07:00 AM

Dear Members

We have received few complaints about thanks button not working after the recent downtime, we request you to please clear your browser's cache and if possible update your browser to the latest one. Few profile pics too have been disappeared so if you had profile pics previously you will have to reupload them.

If there is any other forum related issue please post them below.

Sorry for the inconvenience.

Thank you
Before posting under Share sections, Make sure you've read the updated rules posted here http://certcollection.org/forum/forum-175/announcement-8-share-section-rules-read-before-posting/

Help us keep this forum clean by reporting spam / scam / non IT related posts.

Follow us on http://twitter.com/certcollection

Thanked by 11 Members:
zuffff , erod , aykhan , blackman , ciscocraz , jcfla , khcpdesh86 , Andrew7154 , R2013 , neo3313 , SS

#2 neo3313

neo3313

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts
  • 8204 thanks
  • LocationDavy Jones Locker in the Caribbean

Posted 19 June 2017 - 05:17 PM

Also files embed attached files they are failing to download

i get this message:
Oops! Something went wrong!


[#10173]
We could not find the attachment you were attempting to view.

example

that .zip whe you click it it gives that above error

https://certcollection.org/forum/topic/217267-iso-2700127002-2013-edition/

Edited by neo3313, 19 June 2017 - 05:19 PM.


Thanked by 2 Members:
suryawithlove , reaper86

#3 certDude865c

certDude865c

    Advanced Member

  • Honorary members
  • PipPipPip
  • 214 posts
  • 6488 thanks
  • LocationSan Jose, CA

Posted 19 June 2017 - 07:01 PM

View Postneo3313, on 19 June 2017 - 05:17 PM, said:

Also files embed attached files they are failing to download
i get this message:
Oops! Something went wrong!
[#10173]
We could not find the attachment you were attempting to view.
example
that .zip whe you click it it gives that above error
https://certcollection.org/forum/topic/217267-iso-2700127002-2013-edition/

Hello,

Glavin already answered to this here :
https://certcollection.org/forum/topic/313628-unable-to-download-attchment-files-from-thread/page__pid__1174168#entry1174168
“Live as if you were to die tomorrow.
Learn as if you were to live forever.”

Thanked by 1 Member:
purwanto

#4 leecho

leecho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 1 thanks

Posted 22 June 2017 - 08:03 PM

Hello, just in case anybody else is having the same issues, I cannot get the Thanks button to work.  I've tried Edge, IE11, and Chrome on three different computers.  It's strange, I can't think of what else to try.

Thanked by 1 Member:
Tweeter514

#5 GinInBottle

GinInBottle

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 7 posts
  • 193 thanks

Posted 26 June 2017 - 05:21 PM

View Postleecho, on 22 June 2017 - 08:03 PM, said:

Hello, just in case anybody else is having the same issues, I cannot get the Thanks button to work.  I've tried Edge, IE11, and Chrome on three different computers.  It's strange, I can't think of what else to try.
Everything works fine for me and I am new member
post first some posts on forum

#6 bascheew

bascheew

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 0 thanks
  • LocationUSA

Posted 28 June 2017 - 07:29 PM

FYI, thanks button is still not working for me in IE, Chrome or Edge on different computers.

#7 reaper86

reaper86

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 0 thanks

Posted 04 July 2017 - 01:50 PM

For me don't works too. Tried on firefox, chrome, IE.

#8 bayertim

bayertim

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 0 thanks

Posted 07 July 2017 - 04:14 PM

am also having the same issue with certain shares

#9 watsontony80

watsontony80

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 5 posts
  • 1 thanks

Posted 08 July 2017 - 07:17 PM

Same issue.

#10 adikb

adikb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 0 thanks

Posted 10 July 2017 - 12:22 PM

I have same problem. Thanks button is not working from any browser - so far i have tried current versions of Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera and Internet Explorer. After click on thanks link does not appear.

#11 certDude865c

certDude865c

    Advanced Member

  • Honorary members
  • PipPipPip
  • 214 posts
  • 6488 thanks
  • LocationSan Jose, CA

Posted 10 July 2017 - 12:55 PM

View Postadikb, on 10 July 2017 - 12:22 PM, said:

I have same problem. Thanks button is not working from any browser - so far i have tried current versions of Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera and Internet Explorer. After click on thanks link does not appear.
Well, it's weird that it still works for most people.
Do you have anything that could block javascript ? (like noscript/ublock/etc. or even an antivirus ?)

Edited by certDude865c, 10 July 2017 - 12:55 PM.

“Live as if you were to die tomorrow.
Learn as if you were to live forever.”

Thanked by 1 Member:
reaper86

#12 reaper86

reaper86

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts
  • 0 thanks

Posted 13 July 2017 - 11:03 AM

View PostcertDude865c, on 10 July 2017 - 12:55 PM, said:

Well, it's weird that it still works for most people.
Do you have anything that could block javascript ? (like noscript/ublock/etc. or even an antivirus ?)

When I press the thanks button it dissapears and it look like it works, but then i refresh the webpage it appears again and looks like i didn't pressed it before.
When i press the "like this" it looks like I didn't press it anymore.
I use last version of chrome with no security plug-ins. I tried to disable antivirus. It still don't works.

Looks like this issue is only for new members registered after downtime.

I also have made 2 posts on this forum but on screen on the left of my posts I see "0 posts" message.

Edited by reaper86, 13 July 2017 - 11:11 AM.


#13 mavis

mavis

    Advanced Member

  • Honorary members
  • PipPipPip
  • 81 posts
  • 38167 thanks

Posted 25 July 2017 - 04:58 AM

@reaper86

Read this regarding post count

Quote

8. Why after posting a topic my post count hasn’t been increased? Some forums do not count your posts, these are:

• Announcements
• CertCollection Mall and all it sub forums
• Comments about CertCollection
• International hub
• IT Certification News under General IT
• General IT and all its sub forums
• OFF TOPIC and all its sub forums
• STUDY GUIDES, REQUESTS AND SHARES and all its sub forums
• THE LOUNGE and all it sub forums
• TORRENT SECTION and all it sub forums

Forum Rules -->> http://certcollection.org/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

-> Do not post useless "thank you" post.
-> Please use the "Thanks" button as shown in the  announcements
-> Members can add or change their avatar from My Settings --> Profile Settings
-> Help us keep this forum clean by reporting spam / scam / non IT related posts.
-> Please use report button to report posts / users.

#14 silvalooky

silvalooky

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 1 posts
  • 10 thanks

Posted 02 August 2017 - 08:00 PM

Still didn't work for me the thanks button

Thanked by 1 Member:
reaper86



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Organization

Community

Downloads

Test Providers

Site Info


Go to top