Jump to content


8

Passed CCIE Security Lab Exam

CCIE Security

58 replies to this topic

#1 cc1ecisco

cc1ecisco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • 988 thanks

Posted 10 February 2019 - 11:15 PM

Hello mates

I have passed security lab exam last week - if you have any queries or concerns regarding lab - Please post here and i will be happy to help.

Regards

Thanked by 6 Members:
GregoryJLand , ksherif000 , holumighty , cciegamer , doctorexpert , huseyintezer

#2 motorvario

motorvario

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts
  • 2 thanks

Posted 11 February 2019 - 03:57 AM

hi cc1ecisco,

congrat for your exam, may i know how do you do the lab?

thanks

#3 iesec302

iesec302

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
  • 74 thanks

Posted 11 February 2019 - 05:58 AM

@cc1ecisco, Congrats man.

1- First Attempt or?
2- What Diag you faced? How you identified the diag?
3- Did you faced TS1? Was there any new breaks?
4- What strategy or task sequence you have used? Was there any misconfigured preconfigs in CFG section?

My exam is in next month :confused:

Edited by iesec302, 11 February 2019 - 05:58 AM.


Thanked by 1 Member:
cc1ecisco

#4 muuusa

muuusa

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 2 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2019 - 11:45 AM

View Postcc1ecisco, on 10 February 2019 - 11:15 PM, said:

Hello mates

I have passed security lab exam last week - if you have any queries or concerns regarding lab - Please post here and i will be happy to help.

Regards

Hi cc1ecisco
congratulation mate, please update in which location you attempt?

#5 tonythetiger

tonythetiger

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 posts
  • 94 thanks

Posted 11 February 2019 - 12:40 PM

Very well done :biggrin:
1) Was there any misconfigured preconfigs in CFG section?
2) Did you provision SW2 with a PAC file?
3) Did you use any pre-configured objects in FMC and ISE ?
4) Was the AP configured with a static IP?

Thanks

Edited by tonythetiger, 11 February 2019 - 12:42 PM.


#6 MrR0b0t

MrR0b0t

    Cisco Technologies Expert.

  • Technical Expert
  • PipPipPip
  • 124 posts
  • 7267 thanks

Posted 11 February 2019 - 04:15 PM

View Postcc1ecisco, on 10 February 2019 - 11:15 PM, said:

Hello mates

I have passed security lab exam last week - if you have any queries or concerns regarding lab - Please post here and i will be happy to help.

Regards

How about you start with telling us which Diag and TS you got? I am sure config was same because...you passed..:)

If you are comfortable with sharing your location then please do that as well.
"Do not mistake my Generosity for generosity."
______________________________________________________

-> Do not post useless "thank you" post.
-> Please use the "Thanks" button as shown in the  announcements
-> Help us keep this forum clean by reporting spam / scam / non IT related posts.
-> Please use report button to report posts / users.

#7 cc1ecisco

cc1ecisco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • 988 thanks

Posted 12 February 2019 - 10:00 AM

View Posttonythetiger, on 11 February 2019 - 12:40 PM, said:

Very well done :biggrin:
1) Was there any misconfigured preconfigs in CFG section? [ No ]

2) Did you provision SW2 with a PAC file? [No need, just make sure to use the " ip radius source-intrerface vlan 150" command and it works immediately]
3) Did you use any pre-configured objects in FMC and ISE ? [ Yes, all]
4) Was the AP configured with a static IP? [ Yes]

Thanks


Thanked by 1 Member:
tonythetiger

#8 cc1ecisco

cc1ecisco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • 988 thanks

Posted 12 February 2019 - 10:02 AM

View PostMrR0b0t, on 11 February 2019 - 04:15 PM, said:

How about you start with telling us which Diag and TS you got? I am sure config was same because...you passed.. ^_^

If you are comfortable with sharing your location then please do that as well.

TS1 and basically there is no other TS around  - its just rumors from some vendors
i got diag1

Thanked by 1 Member:
doctorexpert

#9 cc1ecisco

cc1ecisco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • 988 thanks

Posted 12 February 2019 - 10:06 AM

View Postiesec302, on 11 February 2019 - 05:58 AM, said:

@cc1ecisco, Congrats man.

1- First Attempt or?
First attempt but this is not my first CCIE
2- What Diag you faced? How you identified the diag?
Diag 1 so it was pretty simple
3- Did you faced TS1? Was there any new breaks?
TS1 and no new breaks
4- What strategy or task sequence you have used? Was there any misconfigured preconfigs in CFG section?
1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 2.1, ,2.2 ,5.3, , 3.5, 4.1, All ISE config , 4.2/3/4, 5.2 , 5.1, 2.3, 3.1

My exam is in next month :confused:


Thanked by 1 Member:
iesec302

#10 cc1ecisco

cc1ecisco

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 posts
  • 988 thanks

Posted 12 February 2019 - 10:08 AM

View Postmotorvario, on 11 February 2019 - 03:57 AM, said:

hi cc1ecisco,

congrat for your exam, may i know how do you do the lab?
Just don't do the lab in Dubai, that's all i can suggest

thanks


#11 maaximus46

maaximus46

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
  • 4246 thanks

Posted 12 February 2019 - 02:12 PM

Hi cc1ecisco,

Please share the configuration and steps for 3.5/4.2/4.4 kindly especially what was on SW2_P.
Thanks

#12 iesec302

iesec302

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 45 posts
  • 74 thanks

Posted 12 February 2019 - 10:39 PM

View Postcc1ecisco, on 12 February 2019 - 10:08 AM, said:


Why not dubai..I there any issues in dubai in lab?

Please explain

#13 hashim100

hashim100

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 posts
  • 1053 thanks

Posted 13 February 2019 - 04:55 AM

congrats cc1ecisco



can u explain why we should not attempt lab in dubai. its very important to know as lots of people scheduled lab in dubai.



Thanks

#14 doctorexpert

doctorexpert

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • 334 thanks

Posted 13 February 2019 - 05:33 AM

Did you rented a rack for practicing? Which one?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Organization

Community

Downloads

Test Providers

Site Info


Go to top