Jump to content
Bishop

Juniper JunOS Olive 12.1R1.9 for VMware/Qemu

Recommended Posts

i might be useless at alot of things but i can seem to get this magnet to work it posts into utorrent without a hitch but nothing happens am i doing something wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

any one please help:

 

getting error during telnet

 

 

jinstall-10.1R1.8-domestic-olive.iso

 

jinstall-10.1R1.8-domestic-olive

│ +COMMENT

│ +CONTENTS

│ +DESC

│ +INSTALL

│ certs.pem

│ issu-indb.tgz

│ jinstall-10.1R1.8-domestic.tgz

│ jinstall-10.1R1.8-domestic.tgz.md5

│ jinstall-10.1R1.8-domestic.tgz.sha1

│ jinstall-10.1R1.8-domestic.tgz.sig

└───jinstall-10.1R1.8-domestic

+COMMENT

+CONTENTS

+DEINSTALL

+DESC

+INSTALL

+REQUIRE

bootstrap-install-10.1R1.8.tar

jbundle-10.1R1.8-domestic.tgz

pkgtools.tgz

 

 

D:\qemu-0.13.0-windows>qemu -L . -m 512 -hda FreeBSD.img -serial telnet:127.0.0.1:1001,server,nowait,nodelay -localtime

 

Consoles: serial port

BIOS drive C: is disk0

BIOS 637kB/523252kB available memory

 

FreeBSD/i386 bootstrap loader, Revision 1.1

([email protected], Fri Feb 12 16:15:47 UTC 2010)

Loading /boot/defaults/loader.conf

/boot/installer text=0x48bf84 data=0x34be0+0x5b594 syms=[0x4+0x5a2b0+0x4+0x7f500

]

/boot/modules/mpt_core.ko text=0x18dbc data=0x488+0x358 syms=[0x4+0x1950+0x4+0x1

d77]

/boot/modules/acb.ko text=0x3ffc data=0x284+0x80 syms=[0x4+0xad0+0x4+0xa19]

/boot/modules/mcs.ko text=0x4dc0 data=0x391+0xeb syms=[0x4+0xc40+0x4+0xbc2]

/boot/modules/scs.ko text=0x7c08 data=0x564+0x164 syms=[0x4+0x1110+0x4+0x1179]

/boot/modules/rcb.ko text=0x29c8 data=0x184+0x2c syms=[0x4+0x7e0+0x4+0x704]

/boot/modules/cb.ko text=0x63fc data=0x3b8+0x11c syms=[0x4+0xf20+0x4+0xe69]

/boot/modules/cbd.ko text=0x1fcc data=0x9c+0xc syms=[0x4+0x540+0x4+0x445]

/boot/modules/sfccb.ko text=0xe30 data=0x1b0+0x14 syms=[0x4+0x540+0x4+0x4a5]

-

Hit [Enter] to boot immediately, or space bar for command prompt.

Booting [/boot/installer]...

platform_early_bootinit: M/T Series Early Boot Initialization

kernel trap 12 with interrupts disabled

 

 

Fatal trap 30: reserved (unknown) fault while in kernel mode

instruction pointer = 0x20:0xc0741434

stack pointer = 0x28:0xc1421c6c

frame pointer = 0x28:0xc1421ca4

code segment = base 0x0, limit 0xfffff, type 0x1b

= DPL 0, pres 1, def32 1, gran 1

processor eflags = interrupt enabled, IOPL = 0

current process = 0 ()

trap number = 30

dog: ERROR - reset of uninitialized watchdog

panic: reserved (unknown) fault

(null)(c08e1640,c08e1640,c0887fee,c1421bb4,c1421bb4) at 0xc072c457

(null)(c0887fee,1e,c1421c2c,1,1) at 0xc054e577

(null)(c0873132,0,c1421d14,c056de50,a) at 0xc0740a97

(null)(c1421c2c) at 0xc0741911

(null)(c1421cb0) at 0xc072da6b

(null)(c1421d44,c0833dd9,c0889c9d,c1421d34,c1421d30) at 0xc072da6b

(null)(c0889c9d,c1421d34,c1421d30,a,c1421d54) at 0xc0726d1e

(null)(c0872624,c0852078,c1421d84,c073658e,80) at 0xc0833dd9

(null)(80,c072dab0,f,3,20) at 0xc08343ce

(null)(1426000) at 0xc073658e

(null)() at 0xc0477dfd

dog: ERROR - reset of uninitialized watchdog

dog: ERROR - reset of uninitialized watchdog

Uptime: 1s

 

any one please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

No seeders on that magnet link anyway

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.
  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i run it i have

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

 

i do something wrong ?problem resolved by changing scsi0.present = "TRUE" to scsi0.present = "FALSE"

Edited by revsec
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well if anyone is still having any issues with the download, kindly find below for am alternate link:

 

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

 

All the best

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are running this Image in vmware it may stuck at "BTX loader 1.00 BTX version is 1.02"

 

Open .vmx file in a text editor find scsi0.present = "TRUE" replace "TRUE" with "FALSE"

 

( in mine case it's location is C:Documents and SettingsTripleMMMMy DocumentsMy Virtual MachinesJUNOS_12.1)

 

 

to get the console access you can use Named Pipe TCP Proxy

 

I have this problem, i did like it described in tutorial and still have "BTX loader 1.00 BTX version is 1.02"

Share this post


Link to post
Share on other sites

I m new to this junos world, thanks for everyone who could share your experiences on the internet, especially this simulator.

Edited by b9bandy

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this problem, i did like it described in tutorial and still have "BTX loader 1.00 BTX version is 1.02"

 

I am also having this problem any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello what are you using for the emulator vmware or virtualbox or qemu? If it is vmware or virtualbox, then you neeed to use namedtcp pipe to get console access or putty

 

I use putty for the console, it is much faster and easier

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are running this Image in vmware it may stuck at "BTX loader 1.00 BTX version is 1.02"

 

Open .vmx file in a text editor find scsi0.present = "TRUE" replace "TRUE" with "FALSE"

 

 

Hey mate! I just wanted to thank you for sharing this on here... i spent a few hours setting up an Olive only to reboot and be stuck with the BTW Loader screen and couldn't console in... and google didn't really yield anything useful! i tried this now and it solved my problem!!!

 

thanks alot again :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also having this problem any suggestions?

 

Hey Mate,

 

As posted by TirpleMMM you need to edit your .vmx file and change the value for the scsi0 present field as below;

 

Open .vmx file in a text editor find scsi0.present = "TRUE" replace "TRUE" with "FALSE"

 

i was having the same problem and this has resolved it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...