Jump to content
Sign in to follow this  
cheav

issue with ssh ver 2 login to switch 2950

Recommended Posts

hi, two switches(ip:127.10.10.2): sw1 and sw2(ip:127.10.10.1).

--

for sw1, i use Putty to login and get the following:

login as: domain\myusername

Using keyboard-interactive authentication.

Password:

 

--

for sw2, i use Putty to login but get the following:

login as: domain\myusername

domain\[email protected]'s password:

-----

 

 

how do i get sw2 to behave as sw1, as such "Using keyboard-interactive authentication"? thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi cheav

 

Are the switches running the some ios version?. Are you using aaa on one of the switches?

Paste some of the ssh and aaa config and maybe we can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

holy crap, 127.x.y.z/8 is loopback address space, isn't routeable, or anything, can be use inside the given host (can be anything) but it never leave the device itself, change the address space, btw if it still don't work post your config files as attachment not directly to the post :)

HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...