Jump to content
Glavin

Thanks button not working ?

Recommended Posts

Dear Members

 

We have received few complaints about thanks button not working after the recent downtime, we request you to please clear your browser's cache and if possible update your browser to the latest one. Few profile pics too have been disappeared so if you had profile pics previously you will have to reupload them.

 

If there is any other forum related issue please post them below.

 

Sorry for the inconvenience.

 

Thank you

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also files embed attached files they are failing to download

 

i get this message:

Oops! Something went wrong!

 

 

[#10173]

We could not find the attachment you were attempting to view.

 

example

 

that .zip whe you click it it gives that above error

 

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

Edited by neo3313
  • Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also files embed attached files they are failing to download

i get this message:

Oops! Something went wrong!

[#10173]

We could not find the attachment you were attempting to view.

example

that .zip whe you click it it gives that above error

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

 

Hello,

 

Glavin already answered to this here :

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

  • Like 7
  • Thanks 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, just in case anybody else is having the same issues, I cannot get the Thanks button to work. I've tried Edge, IE11, and Chrome on three different computers. It's strange, I can't think of what else to try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, just in case anybody else is having the same issues, I cannot get the Thanks button to work. I've tried Edge, IE11, and Chrome on three different computers. It's strange, I can't think of what else to try.

Everything works fine for me and I am new member

post first some posts on forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem. Thanks button is not working from any browser - so far i have tried current versions of Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera and Internet Explorer. After click on thanks link does not appear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem. Thanks button is not working from any browser - so far i have tried current versions of Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera and Internet Explorer. After click on thanks link does not appear.

Well, it's weird that it still works for most people.

Do you have anything that could block javascript ? (like noscript/ublock/etc. or even an antivirus ?)

Edited by certDude865c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, it's weird that it still works for most people.

Do you have anything that could block javascript ? (like noscript/ublock/etc. or even an antivirus ?)

 

When I press the thanks button it dissapears and it look like it works, but then i refresh the webpage it appears again and looks like i didn't pressed it before.

When i press the "like this" it looks like I didn't press it anymore.

I use last version of chrome with no security plug-ins. I tried to disable antivirus. It still don't works.

 

Looks like this issue is only for new members registered after downtime.

 

I also have made 2 posts on this forum but on screen on the left of my posts I see "0 posts" message.

Edited by reaper86

Share this post


Link to post
Share on other sites

@reaper86

 

Read this regarding post count

8. Why after posting a topic my post count hasn’t been increased? Some forums do not count your posts, these are:

 

• Announcements

• CertCollection Mall and all it sub forums

• Comments about CertCollection

• International hub

• IT Certification News under General IT

• General IT and all its sub forums

• OFF TOPIC and all its sub forums

• STUDY GUIDES, REQUESTS AND SHARES and all its sub forums

• THE LOUNGE and all it sub forums

• TORRENT SECTION and all it sub forums

 

Forum Rules -->>

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

  • Like 7
  • Thanks 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...