Jump to content

mpjassal

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mpjassal

  1. This works very well for me.. https:// sanet.st/blogs/hotsoftwarev2/internet_download_manager_build_multilingual.3391163.html
  2. I don't think that correct. I ended up buying HP DL360 Gen8 (got it very cheap on kijiji), thought my desktop doesn't have enough resources. So right now I have 16 core server with 128gig RAM and I did try with assigning 8gig and 16 gig memory and it still doesn't boot up. It shows its coming up for 5 seconds and then the icon goes back to grey, so my assumption is its not the memory if you're experience the same issue, you might have config issue somewhere. BTW, I download the SPOTO full eve lab and tried as well and facing the same issue. .
  3. Which dump you have used, can you please share as well ?
  4. Hello coldslaw, Have you tried powering up any of the iOS device ? For me non of them are starting up.
  5. Hello Im not able to start any on NXos router or the Arista. Do I need to change anything after I deployed the vmdx ?
  6. humble request.... Please reupload again....
  7. Hey guys I wonder if some can help !! Its been few days since Im struggling with setting up my lab with Nexus 7k and 9k IOS. I've download and tried various nexus ios and no luck yet. I've found the below guide for the 9k but after following this guide 3-4 finally Im able to boot the ios but it goes to the below and non of the recommended command works here. bash-4.2# anyways m this is humble request, if anyone can share the proper IOS or the OVA with router and switch setup already. Please help.
  8. Never mind....found it here. [hide][Hidden Content]] Make use of Hide Tag while posting download links. Usage: [ hide ] link [ /hide ] (without spaces). Read the Board Rules or get banned.
  9. Good luck, please share if you have the valid dumps. Thanks
  10. Can anyone share the latest dump ?
  11. Hello Everyone... Please help ????
  12. God... now I can add router/SW but I don't see any option to connect two node. Any help please !!!
  13. Nevermind... found the issue and resolved.
  14. Hey I apologizes in advanced if Im not following properly or doing anything wrong... I have downloaded all the iol and dynamips Installed the EVE ng VM on my workstation. using Filezilla and import the images to /opt/unelab/addons/dynamips/ Fixed the permission And when I browser to the EVE ng ip and trying to add new node, everything is greyed out. What Im missing there ?
  15. Thank you so much... appreciated your help !!! could you please share the course as well ... [Hidden Content] [Hidden Content]
  16. I really appreciate if some can answer this.... not having enough space on my pc to download all. But can get rid of some stuff if there is some new content. Thanks
  17. Any new course here or all the same content as the old post ?
  18. Here are some active downloads link.... wondering if someone can make a torrent of it or upload to the fast server.. [hide][Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]]
×
×
  • Create New...