Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Tunnel'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • ANNOUNCEMENTS
    • ANNOUNCEMENTS
  • CERTIFICATION - - - - - NO REQUESTS IN THESE FORUMS - - - - -
    • CISCO SYSTEMS
    • COMPTIA
    • LINUX
    • MICROSOFT
    • ORACLE
    • PROJECT MANAGEMENT
    • SECURITY CERTIFICATIONS
    • SUN MICROSYSTEMS
    • WIRELESS
    • OTHER CERTIFICATIONS
  • CISCO TECHNICAL SECTION
    • CISCO LABS
    • GNS3
    • NETWORK INFRASTRUCTURE
    • SECURITY
    • WIRELESS
    • SERVICE PROVIDERS
    • COLLABORATION, VOICE AND VIDEO
    • DATA CENTER
    • SMALL BUSINESS
  • MICROSOFT TECHNICAL SECTION
  • OTHER TECHNICAL SECTION
  • TRAINING OFFERS & REQUESTS
  • CERTCOLLECTION MALL
  • GENERAL FORUMS
  • COMMUNITY CENTER

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi Guys, I am trying to build a tunnel between microsoft windows 2008r2 server and checkpoint Gaia firewall. The tunnel has to be dedicated tunnel and no checkpoint client is to be installed on R2 server. The tunnel is restricted to port 21 only. However I have successfully configured a site to site IPsec tunnel between windows 7 and 2008r2 using GPO. I am not a microsoft guy, please help. Thanks
  2. Hi guys, I have a bit of trouble to get my tunnel interface up and running in section 2.4. Can someone please take a look at my config and check what I'm doing wrong. Actually I know what could be the issue, but I don't really see how to resolve it ...tunnel0 being in vrf, but eigrp process not running in vrf... how to advertise... R17: ############################# R17#sh ip int brie Interface IP-Address OK? Method Status Protocol Ethernet0/0 203.3.17.2 YES manual up up Ethernet0/1 123.20.1.18 YES NVRAM up up Ethernet0/2 123.20.1.10 YES NVRAM up up Loopback0 123.17.17.17 YES NVRAM up up Tunnel0 123.20.1.25 YES manual up down R17#sh run ... ! interface Ethernet0/0 ip vrf forwarding LOCALSP ip address 203.3.17.2 255.255.255.252 ! interface Tunnel0 ip vrf forwarding LOCALSP ip address 123.20.1.25 255.255.255.248 tunnel source Ethernet0/0 ! router eigrp CCIE ! address-family ipv4 unicast autonomous-system 45679 ! af-interface Ethernet0/1 authentication mode hmac-sha-256 cisco exit-af-interface ! af-interface Ethernet0/2 authentication mode hmac-sha-256 cisco exit-af-interface ! topology base exit-af-topology network 123.17.17.17 0.0.0.0 network 123.20.1.10 0.0.0.0 network 123.20.1.18 0.0.0.0 network 123.20.1.25 0.0.0.0 eigrp router-id 123.17.17.17 exit-address-family end ############################# R18: ############################# R18#sh ip int brie Interface IP-Address OK? Method Status Protocol Ethernet0/0 10.1.18.1 YES TFTP up up Serial1/0 203.3.18.2 YES manual up up Loopback0 123.18.18.18 YES TFTP up up Tunnel0 123.20.1.26 YES manual up up R18#sh run ... interface Serial1/0 ip vrf forwarding LOCALSP ip address 203.3.18.2 255.255.255.252 encapsulation ppp no peer neighbor-route ppp chap hostname ACME-R18 ppp chap password 0 CCIE serial restart-delay 0 ! interface Tunnel0 ip vrf forwarding LOCALSP ip address 123.20.1.26 255.255.255.248 no ip redirects tunnel source Serial1/0 tunnel mode gre multipoint ! router eigrp CCIE ! address-family ipv4 unicast autonomous-system 45679 ! topology base exit-af-topology network 10.1.18.1 0.0.0.0 network 123.18.18.18 0.0.0.0 network 123.20.1.26 0.0.0.0 eigrp router-id 123.18.18.18 eigrp stub connected exit-address-family #############################
  3. Hi Guys, Was doing some revision and notice a small issue. Hope somebody could clarify this for me. R7 = VPNv4 RR for R2,R3,R4,R5 & R6. All BGP VPNv4 is working fine and able to ping each other VRF Loopback. But once I created a tunnel from R6 to R2 and vice versa and the tunnels goes up I am unable to ping R2 VRF Loopback via R6 and the other way round too. All the other routers are fine and have not issues to ping any other router VRF loopback. Do you guys reckon a LDP is required on the tunnel and allow the tunnel to accep targeted hellos? I tried that and it isn't working. Cheers!
×
×
  • Create New...